Breaking

Apartment in Itapema by Mario Sampaio Architect

Summer apartment in Itapema, facing the sea, designed for a young couple. Despite the ample space, the kitchen was also added to the social area and chosen to use visual aspect of lighter furniture, including the shelf-support mobile dividing subtly thanksgiving dinner-that I was careful to draw her slender frame and go free so that it will not disturb the vision but allowing communication between the environments in the same way we can face the sea as well as avoid the roadblocks.

Initially intended to coat the entire floor of the social area in polymer cement but after a conversation with the client decided by rulers of softwood because, according to the couple, the kids love to walk barefoot indoors and in this case the wood offered more comfort. The differences of the separate social area, the ceilings define the spaces, as well as meet technical function.

 

APARTMENT ITAPEMA

Architect: MÁRIO SAMPAIO

http://www.mariosampaioarquiteto.com.br/

location: ITAPEMA-SC-BRAZIL: 280.00 m2 AREA (A, SOCIAL113, 000sf)

year of project and WORK: 2011/2012

photos: LAURA HENZ

LIGHTING CREDITS: INTERPAM BLINDS

hardwood floors: FLOORS

furniture: ARTESIAN NATUR

JOINERY: LEO MOBLI

STAINLESS STEEL: ALGRIN:

MARBLE: PHILADELPHIA

Leave a comment

Your email address will not be published.


*