Breaking

Composition Green Atrium Creating Lots of Space for Children 

While building a house for your family might seem like a good idea, what happens if things go wrong? Luckily this was not the case. Studio Compass Architekti designed a family house based on three simple requirements and in the end everybody is happy and the house is awesome!

“We received only three basic requirements: a small house, no stairs and lots of space for nine grandchildren.”

Our answer to the this is the composition of a green atrium complemented by the house. The house shaped in a form of the letter L defines the atrium on its two sides. The south part of the plot is opened to the sun, while the northern part is taken by the house.”

Project: Family House Jarovce

Architect: Studio Compass Architekti

http://compassatelier.com/

Photographs: BoysPlayNice

www.boysplaynice.com

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*